De mascottes Cor en Net nodigen de kinderen uit om samen te spelen, dansen, zingen en knutselen. En...leren marcheren zoals een echte fanfare. Aan het einde van de dag stappen we dan in een carnavalstoet door Tielen, samen met de grote fanfare.

za 25/02/12 van 12:30 tot 17:00 Jeugdbrassband Kempenzonen organiseert op 25 februari een leuke spelnamiddag voor kleuters en kinderen van het 1ste leerjaar (geboortejaar 2005-2008).

Het wordt weer een leuke dag vol muzikale workshops. En... we gaan leren marcheren zoals een echte fanfare dat doet. Aan het einde van de dag stappen we dan in een carnavalstoet door Tielen, samen met de grote fanfare!

Ouders mogen naar de stoet komen kijken. Vanaf 15:45 kunnen ze zich opstellen op het dorpsplein van Tielen. Aan het einde van de stoet worden ouders en kleuters uitgenodigd voor een hapje en drankje. De spelnamiddag eindigt om 17:00.

Deelname is helemaal gratis, maar omwille van praktische redenen vragen we u wel op voorhand in te schrijven. Heeft uw oogappel zin om zich een dagje te amuseren met vriendjes en vriendinnetjes?

Schrijf dan in voor 16 februari via cornet@kempenzonen.be of 0495412587. Meer info: www.kempenzonen.be